Over ons

Erve Grootenhuys is een in 2016 nieuw gebouwde Bed&Breakfast welke landelijk gelegen ligt vlakbij recreatiepark ’t Hulsbeek. De B&B is volstrekt één met de natuur door gebruik van natuurlijke materialen als hout en metaal. Louis en Els Golbach zijn de eigenaren, houden van de natuur, ambachtelijke producten, wandelen maar zeker ook van comfortabel overnachten.

Els en Louis: "Wat is er mooier deze passie met onze geheel nieuwe B&B te kunnen delen met gasten die dezelfde passie hebben?"

Op het erf is een heus binnenzwembad gebouwd met een Finse sauna en een infrarood sauna én uitzicht op het Twentse landschap.

Het ontbijt bereid met ambachtelijke, verse streekproducten, kan genuttigd worden met het zicht op de boomgaard. Kippen ontbreken niet bij B&B Erve Grootenhuys en zorgen voor het verse eitje bij het ontbijt. Dat de B&B midden in de natuur ligt bewijst het feit dat er zelfs al reeën gespot zijn op een paar meter afstand van de B&B!

Het nieuw aangelegde wandelpad dat langs de B&B loopt en langs een vijver met bankjes wordt in de toekomst aangesloten op een van de vele wandelpaden in de nabije omgeving. Fruitbomen zijn geplant om wandelaars een stuk fruit te laten ‘pikken’ voor onderweg.