Algemene voorwaarden

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Onderstaand vindt u de annuleringsvoorwaarden die betrekking hebben op de  9.2.2 Individuen.

Wanneer een reservering voor uitsluitend B&B accommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

a. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan de B&B accomodatie te betalen.

b. Bij annulering meer dan 10 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen.

c. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen.

d. Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen.

e. Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen.

f. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen.

 

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Onderstaand vindt u de annuleringsvoorwaarden die betrekking hebben op de  9.2.1 groepen

Wanneer een reservering voor uitsluitend B&B accommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor 4 of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

a  Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan de B&B accomodatie te betalen.

b. Bij annulering meer dan 21 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen

c. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen.

d. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen.

e. Bij annulering meer dan 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan de B&B accomodatie te betalen.

 

Graag wijzen wij u erop dat in verband met hygiëne huisdieren niet zijn toegestaan in de B&B accommodatie.
Tevens geldt er een rookverbod in de gehele Bed & Breakfast.

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK