Kamers algemeen

B&B Erve Grootenhuys heeft 4 ruime en vooral lichte tweepersoonskamers die de namen Gammelke, Hasselo, Driene en Deurningen hebben gekregen. Een verwijzing naar de buurtschappen die rondom het dorp Deurningen liggen.

Iedere kamer heeft een eigen huiselijke sfeer en een ruime badkamer. Gasten worden voorzien van badjassen en handdoeken. Naast een gezellig zitje is er ook een ruim bureau aanwezig.

Kamer Deurningen

Kamer Deurningen is gelegen op de begane grond en heeft een eigen terras waar u heerlijk kunt genieten van het Twentse landschap. Deze kamer ademt een rustige sfeer uit door de groene accenten.

Goed om te weten:

Kamer Hasselo

Kamer Hasselo is gelegen op de begane grond en heeft een eigen terras dat uitkijkt op het mooie Twentse landschap. Het interieur met natuurlijke accenten geeft een prettige sfeer waardoor u heerlijk tot rust kunt komen.

Bijzonder te weten:

Kamer Gammelke

Kamer Gammelke is gelegen op de eerste verdieping en heeft een fijn inpandig balkon. Heerlijk om van het prachtige uitzicht te genieten of om lekker even buiten ongestoord te kunnen lezen.

Leuk weetje:

Kamer Driene

Kamer Driene is gelegen op de eerste verdieping en heeft een prachtig uitzicht over het Twentse landschap. Het romantische interieur met roze tinten heeft een warme sfeer waardoor u zich al snel thuis voelt.

Klein detail:

Ontbijtruimte

Wat is er nu fijner dan iedere ochtend vers gebakken brood, verse jus d' orange, eventueel een vers eitje van de kippen die vrij op het erf rondlopen en heerlijke Twentse lekkernijen als krentenwegge? De tafel is voor u gedekt, u hoeft alleen maar aan te schuiven en te genieten van het uitzicht op de fruitbomen.